Saturday, February 4, 2012

~ TQ for the wishes ~

Holla there, again...keudara lagi...hari ni cik nonor emo lagi ker? ohhh..tidaklah..semalam tak semena-mena memang aku emo+sentap bila ingat kisah yang lepas..aaarrrgghh persetankan itu semua kerana aku sekarang lagi bahagia..makanya ada aku kisah? ok lah..dikesempatan ini ingin nonor ucapkan ribuan terima kasih kepada semua rakan taulan yang wish happy birthday on 03/feb/12 dari sebelum jam dua belas malam dah wish dah...apa pun TQ so much uolls..sayang kamu semua yang wish di FB, sms dan e-mail...Thousand TQ...!!!


Tapi paling tak terhingga adalah ucapan hari lahir dari emak ku yang tersayang amat menyentuh perasaan...apapun tanpa emak tiadalah aku...terima kasih emak!! T_T lorrrr....emo lagi...ehh..maklumlah bulan February penuh emosi, lebih-lebih lagi emo kasih sayang-sayang...hahahaha..;D

2 comments:

Farie said...

happy birthday cik puan...

NUR HIDAYAH said...

farie : Tq beb!