Saturday, December 4, 2010

Bersama Simply Bedah Ngangkung!!

Hola semua, nama i Dah Bedah Bedu..hari ni i nak ajar uolls cara2 nak makeup, walaupun i tahu uolls memang dah terror make up, tapi kali ni i nak ajar uolls cara make up nampak natural ala2 baby face gitu..
tapi sebelum itu, i nak belek majalah untuk cari gaya yang terbaru lagi fresh look..;D


                                                     Bicara dalam Hati :

Iskh..mana lah make up terbaru dari simply siti ni...eerrmm..asyik2 koleksi baju musim sejuk...aku dah tak sabar nak kuar for photoshoot filem lepas ni..!!
 
Ok, petua orang dulu-dula kata, masa uolls nak tengok cermin muka tu, pastikan cermin muka tu menghala ke bawah, sebab nak pastikan uolls nampak segala isi dalam hidung uolls yang wajib dikeluarkan, supaya masa mengedated nanti taklah terkantoi dek kerana bijih timah keluar sebutir depan BF uolls!!

BICARA DALAM HATI :

Errmm..cun gak muka aku ni, kalau nak dibandingkan dengan siti tur..kan ke bagus kalau aku keluarkan produk aku sendiri, simplybedah, lagi meletops..!!


Selepas memakai pelembab, touch up pula dengan bedak complex ni...eerrrmmm....pastikan ianya sekata ye puan-puan..!!

Dah serata ke touch up pan itu, uolls pastikan bibir uolls wajib letak lip balm pula, untuk tampak fresh look ye?pastikan produk tersebut disahkan HALAL oleh Mahkamah Syariah ye puan-puan..eh silap..oleh JAKIM, contoh produk yang i guna ni, simply siti, buatan korea..
dan hasilnyer...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tara......


Taraa.....smile..nampak tak keayuan i masa ni? teruja tak? apa lagi..uolls wajib tiru steps tadi ok?ok lah cik bedah bedu nak chow dulu, sebab cik bedah ada photoshoot untuk filem yang sedang meletops sekarang ni,
kalau nak tahu follow cik bedah bedu ye?
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Photoshoot for


FILEM NGANGKUNG!!
18 SB * 18 Simply Bedah *

8 comments:

Suhami Ahmad said...

aiyo...sesi fotoshoot yang sungguh tragis....atok suko!

NUR HIDAYAH said...

Hahahaa...TQ Atok...;D

nora said...

hahahhaha jeles i, kecik2 dh pandai ni

mie said...

fuyoo!!!
ayunya, bole berkenalan..
heheeee

rome said...

anak sapo ko seksa nie ?!!!!!!!!!!!!!..
dia patut dapat royati ..ko igat nie semua freeeeeeeeee?????????

NUR HIDAYAH said...

Nora : hahahahaha...ni lah adik sepupu i...dia mmg kaki melaram..baru umur 2 tahun lebih.

NUR HIDAYAH said...

MIE : ayu ker i?ahakss...hahhaha..boleh je nak berkenalan..kena bawa i pi movie NGANGKUNG!! sebab i lah ngangkung pemes..hahhah

NUR HIDAYAH said...

OM ; ni adik seppupu aku lah..hahahaha..mmg ar free...sebab dia ar ngangkung pemes..hhahaha