Tuesday, November 30, 2010

Maaf ler...

Assalammuaikum to all my beloved reader, sama ada yang blogwalking, yang silent reader, pengkritik, peminat dan apo2 yolah...hahaha, maafkan nonor, coz of tak sempat nak mengupdated perkembangan terkini lagi sensasi, disebabkan ada beberapa masalah dengan housemate yang sudah menyongklap duit nonor, nanti akan nonor story kan entry yang akan datang insyaallah...walaupun telah diangkat sebagai DUTA APO2 YOLAH NEXT TOP ICON 1, tapi untuk menjalankan tugas sebagai duta selama sebulan itu tidaklah menjadi masalah, cuma nonor minta maaf, sebab sesudah menang, nonor terus menyepi di tepi perigi sambil menyanyi dek kerana tekanan emosi...T_T, bukann sobab atau masalah diri, tapi masalah orang yang buatkan nonor FOBIA...sobab dah 3 kali nonor kena macam tu...T_T
Jadi buat masa ini entry pendek ini yang menghiasi diruangan ini, supaya follower dan yang link nonor tak remove nonor dari ingatan patella mereka..eehhh silap, dari hati dan kepala/otak mereka T_T, stay tuned with nonor and i will be back with alots of story, yang penting, bukan game show TAPI ianya adalah REALITY SHOW beb!! yang buat nonor FOBIA dan berhati-hati..T_T.

Motif letak pic dengan rambut ala2 alfro dek terpegang seterika dengan tangan basah adalah sobab tension dengan masalah roomate sekor nih.. aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii T_T
But i tetap vouge uollss, hahaa, apo2 yolah...inibelognonor suka nonor ler.;D

  
Mutiara Kata : Jangan mudah percaya kata-kata orang dan terus membuat spekulasi sendiri, orang yang berfikiran positif, matang dan bijak tidak mudah melatah!!

4 comments:

Suhami Ahmad said...

tak apolah Nonor...biarkan orang buek kito...what comes around is come around...erk, boto ko tu?
Nonor sabar je, sebab dgn bersabarlah akan menjadikan Nonor lebih kuat dan tabah.

nora said...

eee sape roommate tu, nk kena babab nih

NUR HIDAYAH said...

Suhami : TQ ye?boto tu..

NUR HIDAYAH said...

NORA : tau tak per..nak bagi penyepak jer tur..hahah