Friday, November 26, 2010

Finally...!!



Hye my reader out there, sungguh saya tidak sangka yang saya telah menjuarai carta muzik-muzik kali ni, ooopppsssss...hahaha..finally saya menang bagi katagori APO2 YOLAH NEXT TOP ICON
yang pertama!! pada mereka jikalau mahu tahu lebih lanjut, sila layari http://anaknegori.blogspot.com/
Terima kasih atas sokongan anda!!
so, stay tuned with NONOR ya?!! love uolls out there!!


P/S : TQ to my beloved friend Om, yang awalnya mengajak saya menyertai contest tersebut, to all peserta and my pesaing terdekat MS HAS, TQ so much, entry u juga hebat!! ;D tak lupa pengelola dan penerbit Apo2 yolah next top icon, paling saya terkejut muka saya dimakeupkan and was so funny i got sijil tur..hahaha, apa2 yolah janji den menang dah...!!! ;D


10 comments:

Suhami Ahmad said...

Tahniah Nonor!
ATok tak boleh access email tu...sebab direct to link...nonor hantar kat formspring...ada kt sebelah kanan tu...taip je email then sent

rome said...

yang penting hadiah babe !!!!!...
menang belanja aku..
huhuuhuh

fAriefArihan said...

congrats babe.... seronoknya!!! ak tersenarai top 6 pun dah xcited...

NUR HIDAYAH said...

ATOK : ok TQ, Atok for ur info!!

NUR HIDAYAH said...

ROME : errmm..ko tanya ar atok apa hadiahnyer ek??lupo ar..hahhaa, bukan dapat pakej pi BALI ke 4 hari 3 malam? ;D aku belanja hang makan kedai amamk pun dah kira ok OM...hahhaha

NUR HIDAYAH said...

FARIHAN : TQ babe!! tak sangka ko mengikuti perkembangan aku!! TQ so much! hahaha, ko joint lak contest dia yg kedua nanti ok?i support u!!
;D

Cendawan Palong said...

Atok ado email2 sumbangan kat email nonor...cikidout..then muka nonor dah muncul kat main picture blog atok utk sebulan....semak kt email banyak lg...

hamzah ian said...

pergh... mmg cun la..

NUR HIDAYAH said...

Cendawan Palong : TQ for ur info, ni staff ATOK gak ker?hehehe

NUR HIDAYAH said...

Hamzah Ian : TQ dear, aku ini wanita biasa....;D