Monday, December 13, 2010

Bedah Bedu in the house....!!

Hola semua...hari ni bedah bedu in the house...nonor tengah sibuk membuat persiapan...tut...tut...so, bedah nak interframe jap, minggu lepas masa nonor  balik kampung teruja sangat lah cik bedah uolls...kebetulan hari tu panas, so cik bedah mintalah dibelikan eskem Malaysia, apa lagi cik nonor belanja lah cik bedah eskem, dah agak dah..cik nonor saya ni kalau balik mesti ada je dia belanja sebab tu bedah suka dan teruja, :D eskem batang ni memang popular dari berzaman lagi, kalau kat kg bedah ni harga seunit..eh cilap ( bedah pelat sikit ) harga sebatang ( bunyi mcm lucah pulak kan? ) RM 0.10 , cik nonor hulur RM2, makanya dapatlah 20 batang..apa lagi cik bedah pulun time tu jugak!!

Layan stim korek hidung jap sementara tunggu nonor bagi duit...

Eskem dah sampai..eskem dah sampai...ni lah rupa Aiskrim Malaysia nama manisnya, tapi nama ganasnyer..eskem batang balik rumah!!
( tlg jgn cakap nama eskem ni laju2 macam..hantu kak limah balik rumah!! )

Finally...eskem batang in my hand....;D

Peerrgghhh...betul-betul kaw sampai terangkat..!!

Arrgghhh..kenikmatannya jelas terasa....( jgn baca dgn nada ghairah )

Ibu cakap makan apa pun wajib di licinkan...
( ada gaya Mas idayu pegang microfon versi bedah tak? )

Sehabis molek bedah nak licinkan....

Sehigga ke titisan yang terakhir...

Bedah tak akan berhenti jika hanya sebatang eskem....
bedah meneruskan perjuangan menghisap sehingga.....

Ke stim man bedah memuncak hingga nak tertido......:D

Cun tak Bedah?cun ker?
Disebabkan bedah dah nak tido balik, so.. bedah selitkan sekeping photo bedah untuk tatapan peminat bedah diluar sana..nantikan lagi kemunculan bedah ya?

8 comments:

rome said...

ko jahat doh ...memenupulasikan ...btol ke aku tulis nie ???...wat ever ..arap ko faham ...cian dia bagi la dia royalti lepas nie ya ..!

EereNoon said...

ice cream tu.... ms kecik aku slalu mkn... suke yg asam nyer....

Suhami Ahmad said...

hihi...tergolak atok baco eh...atok suko gak eskrim tu....


jangan lupo undi atok
www.bpm-undi.blogspot.com
no 64

NUR HIDAYAH said...

OM : aku dah bagi eskem sebagai royalti..hahah

NUR HIDAYAH said...

Eeren : Peh..dah lama ko tak komen blog aku kan?hahah..ye ke?eskem asam mmg sedap..!!

NUR HIDAYAH said...

Atok : i dah vote u dah..;D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dh lama tak mkn aiskrim btg msa zaman kecik2 luu:) terimbau zaman knk2 kembali bila tgk the cute sister ni makan aiteyimm:)

NUR HIDAYAH said...

FIFIEY : tu lah kan?masa balik kg tu i pun pulun habis eskem tu..hahahah..sodap!! teringin gak nak buat sendiri!