Monday, November 15, 2010

Special Congrates to AA

On 6 Nov hari tu, after overnight shift, aku, TEMAN, yani, kathy, Om, and carlos di undang kemajlis meraikan raja sehari si Leefa aka AA di Rawang, lepas kerja malam ko orang pepaham je lah katil kat rumah aku tu memanggil-manggil suruh landing jap, tapi aku takut terlajak tak boleh lah nak tido, tengok kad undangan start makan jam 12 tengah hari, then aku decide memasing kena tunggu aku dan berkumpul kat ampang park LRT putra, dalam jam 10.30pagi, nape awal gerak?sebab awal pergi awal balik, coz of si rome kerja petang, aku, TEMAN dan Kathy kerja malam, so bila masa nak tido?ke rumah AA pun tak pernah lagi sebab takut sesat, KL to Rawang kalau ikutkan lebih kurang 1 jam lah juga, tu kalau tahu jalan, kalau tak?menjawab!!

Ada accident yang paling lucu buat si romzi anak pak maat ni, sewaktu kita orang tengah berkumpul tunggu si carlos sampai, kita orang landing tepi ampang park Lrt putra tu, parking kat bahu jalan, kereta aku kat depan, then tetiba ada satu viva elite putih datang dari belakang dan park belakang kita orang, then kita orang cakap lah kat OM, beb, carlos dah sampai tu ko pi ar naik dengan carlos..then mamat romzi ni pun berlalu pegi ke kereta si carlos...aku, TEMAN , yani and Kathy dok bersembang lah macam biasa, suddently si rome ni masuk balik dalam kereta aku dengan muka merah padam dan berkata " U ollss tahu tak? i salah masuk kereta la..itu bukan kereta carlos, itu kereta minah mana ntah..!!! " apa lagi kita orang gelak sakan pecah urat kentut terus, dan minah belakang tu tak tahu lah dia gelak ke tak...lepas tu ngam-ngam carlos sampai park belakang kereta minah tu, yang itu barulah si carlos, cecepat si romzi pi ke kereta carlos dan cover malu lah tur..hahhahhhaha...tu lah om, ada mata tengok, perempuan lelaki pun dah tak tahu beza ke apa?hahhahahaha..jangan marah...!!

Disebabkan dah jam 10:30am, mata kami yang baru balik dari kerja malam pun actually dah berat..walaupun balik rumah dah mandi...tapi kami teruskan juga perjalanan gang bus sekolah kerombongan cik kiah ye ?!! jom follow all the pics yang sempat kami snap semasa wedding day AA tempoh hari.

Muka aku and mother of the chicken aka kathy yang memang superb ngantuk actually, but posing itu tetap WAJIB uolls..hahaha


Singgah jap stesyen minyak, siap lagi withdraw duit nak bagi kat mak pengantin, sambil tu sempat lagi si Om ni mengsnap pic kita orang,
dah tu pulak matahari dah mula naik, panas sikit..nak senyum pun payah..mengantuk beb!! the Hot mama yani yang baju biru ni je cemerlang terbilang kalu bab berposing, hahaha...model lah katakan.

Mother of the chicken aka KATHY : U olls tahu tak?si jeremy tu kan...bla..bla..bla...

Nonor Cun : Errmm ye lah tu mother..ok jehhhhh..!!

The Hot mama aka YANI : wei ko orang dah lah tu, lihat tur..1,2,3...smile...

Kami meneruskan perjalanan, yang sebenarnyer dah terbabas, dan tersesat, tak tahu lah, macam salah map pun ada, sebab memang blur sikit lah map dalam kad undangan AA tu..!!

Apa lagi dah sampai wajib melantak lah, dah lah panas, mengantuk, penat, sesat lagi...so, makan duluuuu...

Nonor Cun : Dah-dah buat muka tur carlos, kita dah sampai dah, bukan salah akak kita sesat, map tu yang salah..makan jangan nak buat muka pulak!!

Carlos : Kita nak makan ar ni...T_T

TEMAN aka BF den ler : Dah lah tu syg...sian budak tu, kalau nak marah pun biar habis makan dulu, depan rezeki ni tak baik.

hahahahahahahahahahah..drama pendek hebat tak?! ;D

Dah kenyang of course smile beb..jeling sikit kat pinggan tur..licinnnn ;D


Bab berposing mosing nih memang sesi wajib uolls..
cantik ke tak cantik tetap we all chantek kan jehhhh..!! ;D


With yani

Teman and carlos

Hoorayy...baru dapat jumpa AA..congrates dear..!!
merah membara dan menyala cinta itu ye?

pelamin anganan AA


Set meja makan for VVIP and makan beradap.



Congrates dear AA, kata nak kahwin sesama, tapi hang tak sabar dah kahwin dulu lah pulak..macam mana nak honeymoon sesama?hahaha



Percaya atau tidak, kami memang syg kamera!! hahahaa..tgklah memosing je kerjanyer..!! siap ada Aiskrim lagi, apalagi dengan asikrim pun sempat berposing...OM and Kathy siap makan dua kali..hahaha, mesti bengang mamat aiskrim tu..tahu lah free..hahahah

jeng-jeng...pengantin lelaki dah sampai...

Ok ini lah dia pengantin AA and husband dia si Izzat...kalau tak silaplah nama laki dia..hehe..congrates both of u, semoga kekal hingga ke akhir hayat,
sabar dalam pelbagai dugaan ok?sebab ko orang sebaya, baru 23 tahun masih muda uolls..cayalah..!! untuk AA aku maybe kawin lambat sikit je kot..sebab ada beberapa hal lagi nak upgrade..hahahahah...tata titi tutu dulu, nonor dah mengantuk tahap cipan dah ni!!
tido dulu u olls zzzzz$$$$zzzz$$$$$zzzz$$$$ ;D


P/S : Azam tahun ini banyak dah terlaksana, tahun depan aku tidak mahu lagi membazir dan boros sangat hal yang bukan-bukan,
sebab aku mahu simpan duit untuk................;D

4 comments:

miss AA said...

Thanks for coming semua! Btw..maps tu x slh..sume dtg tak sesat. Cmne ko boleh sesat ni? Ke ko xreti baca maps ni? Pelik2..hihi.papepun thanks tau dtg! Aku doakan kau kawen cpt tau!

NUR HIDAYAH said...

Hahahaha..betul lah..ayat kat dlm ko punya kad pun ada salah, kalau tak caya tanya MOTHER and kak Yani, TQ doakan aku kahwin cepat, sebab mmg dalam proses pun, tapi tak nak kelam kabut, sebab ada benda lagi perlu di upgraded...wah gitu..hahaha..TQ..ko bila nak upload pic kawin? honeymoon mana beb?

miss AA said...

dah check n tade pun salah. takpelah yg penting ko dah smpi..january ni aku fly pegi Sydney and Melbourne..weeeeeeeeee:)

keep in touch ye babe

NUR HIDAYAH said...

mesti lah kena keep in touch!! horeeyyy...WAJIB bagi ole2 dari sydney ok?;D