Thursday, September 30, 2010

Apo-apo yo lah Next Top Icon


Ok entry kali ini khas untuk APO2 YOLAH NEXT TOP ICON..!! dek kerano dah di tagged oleh peminat den si rome@romzi ni makanyer den pun torikut-rikut lah nak joint apo2 yo lah next top icon ni, wah ceh nak cakap nogori lah pulok..actually nak ngorat atok sobonar eh..supayo leh dapat top 3 ni..sambil kenyit2 mato kat atok ni...hehehe ( saja gedik santai )

Iyolah den juaro....!! hehehe

Pic Model natural, tanpa pengawet lipstick, jauh dari pembedahan plastik
;D
NOR HIDAYAH BTE MOHD ARBAIN BIN HAJI ABD HAMID
@
Nonor/noury
( kono letak nama atok sobab entry ni ada kena mengena dengan nama atok  huk2..;D )

24 tahun

Nikko Service Centre / Front Office Department
Nikko Hotel kuala Lumpur
( alternatif nama dari penyambut telefon :D )

Kuala Lumpur

Tredmark
Si Cute Nonor di dahulukan,
Nonor menang di Utamakan.
( setakat ini atok terpikat tak? hehe )

Disebabkan si rome ni letak banyak pic selain pic model utama, makanyer atok, nonor nak jugak letak pic yang paling debommm lagi, bikin jiwa dan mato atok tertumpu kat nonor jo..kih..kih.. ATOK jangan pula lupo pakai cermin mato yo?al maklumlah, takut silau pulo...;D

Pic ni sobonar eh untuk majalah playboy tapi kono reject pasal nampak singlet jo..leh gitu? hehe. atok kuatkan iman yo tok?

Pic ni pulak untuk katalog emas wah chan, Poh kong and Habib, kono reject jugok sobab tak nampak pakai emas langsung, cam no nak jadi model katalog jual emas? heheeheheh


Pic ni pulak, nak antar untuk casting jadi watak utama MAHSURI,
kono reject gak sobab sobonar eh watak tepi perigi jo..LOL

Pic candit ini pula masa attend
Rizalman Ibrahim Fashion Show for puteh Raya,
disobabkan ketinggian tak menepati cita raso..
makanyo berangan catwalk kat pentas runway itu jo.LOL ;D 

Di harapkan penyertaan nonor kali ini dapat memeriahkan suasana raya,
selain daripada berjaya menjadi
apo2 yolah next top Icon, setelah 4 kali tersingkir untuk jadi model..hehe
dan paling penting nonor menang!!..betul tak ATOK? ;D

Kepada sesiapa yang ingin mengikuti atau menyertai pertandingan ini
Anda semua boleh klik kat http://anaknegori.blogspot.com/ 

       Segala apo yang anda tidak paham..ATOK akan ajar kan.
ATOK sampai disini sahaja..Kalau ada yang kurang bagitahu cucu nonor ni ye?


Saya taggedkan pertandingan ini kepada :-


1- Eeren (http://thailandeveryday.blogspot.com/)
 
2- Kathy ( mother of the chicken chop ) http://fromkudattokl.blogspot.com/
 
3- Fairuz ( http://fairuzselamat.blogspot.com/ )

8 comments:

Suhami said...

ok, take noted.

Nak ikutkan masih tak cukup syarat tu...tapi nnt klu free2, nonor copy URL entry apo2 yolah kat blog kamu tu, then paste kat ruangan komen admin. Tak tahu nnt tanya rome...dia dah buat...

Pehtu, awok kena copy banner atok then paste kat side bar awok...

Camne nak buat?
1. Klik URL link banner kat side bar atok tu, copy sume.
2. Then kat blog cu, open HTML/Javascript yang baru pehtu paste (cakap ngan rome sekali yo)

Chaiyok2!!

rome said...

melampau2!!!!!...atok jangan tergoda plk!!!!!!!!!!!!...atok jangan tertipo!!...atok sabar ya..kuatkan iman ya..nonor tu nak pancing atok la tu!!!..atok ..lelaki tiada pencabar ke??..comfirm saya menang!

NUR HIDAYAH said...

Tq ATOK..meresponkan den punyo blog...hahahaha..ATOK jangan risau..apo2 yo lah den buleh buek tuk ATOk..janji den monang!! LOL

Rome..hang jangan nak jeles..hang jangan nak perasan..ramai lagi yg macho tapi hancur akan menyertainyer..heheheh..lek lah OM...hahaha

rome said...

huhuhuu...tgk tu ATOK...ni ke peragai ICON yg ATOK cari2?...huuhuhu

NUR HIDAYAH said...

Om..relek ar..melatah ar pulak..tgk tu ATOK..Om nak marah-marah jek..ni ke ICON sobonar? hehehe..sabar om..gurau jo..

rome said...

ni kalau ATOK nmpk...comfirm kita berdua kena reject nonor!...ATOK ...cucu minta maaf ya..uhuuhuh

Suhami said...

apo2 yolah next top icon dah close....petang ni atok akan postkan challenge pertamo yo..
install la shoutbox...sonang atok nak menjerit

Suhami said...

challenge 1 apo2 yolah next top icon sudah bermula....cekedout....B4 thursday...
install shoutbox, senang atok comunicate