Friday, March 12, 2010

- ATV Rock for February geng -

Hello...tuuu diiaaa... *sebut mcm idlan pon..pon.. raja lawak 4 k?* 
huh..setelah 4 hari kutunggu nak up-load pics, ini hari baru dapat, gara2 pakai satu camera je masa pi Atv programme aritu coz camera aku tertinggal kat kereta T-T...
dan tanggal 07.03.2010 minggu lepas, bermula lah perjalanan ke kemensah ATV adventure park, ingat tak janji manis ku untuk buat programme February boys & girls  Nikko hotel group? so, nah.. kusajikan pics riadah ni, btw layan dulu photo2 ni..dah sebulan baru nak pegi..masing2 dah sambut hari lahir sendiri..

semua excited masa ni berkumpul di zoo negara, rombongan cik kiah lah katakan..menanti geng yang belum tiba..asyik berposing je melayan peminat
* tetiba * T-T letih mak..

Taraaa...sampai dah!!

masing-masing sibuk memilih motor masing2 selepas diberi taklimat ringkas.

Pastilah merah pilihanku..

tengok lah..masing2 excited nak gerak dah..lebih2 lagi si ms anne.

Kami ada 9 orang, so, dibahagi kepada 2 group, aku 1st group..paling last itu aku, siap ditemani guide lagi..jeles member..;-)

Kecut siot..susah memula nak biasa kan, coz dua tayar lagi senang nak handle dari 4 tayar..sakit tangan..nasib ada en guide kat belakang tolong..huhu T-T

Pehh..nampak macam senang tapi susah beb..siapa yang demam dah bawa ni pasti segar bugar, malah strong muscle lagi !!! T-T

Dihentian ini * nyanyi ala2 XPDC punya lagu * eh titian lah..cuak beb..takut jatuh ditimpa motor Atv..dahlah licin!!

Masa ni rehat sebentar bersama kit-kat..5 minit..dah tengah hutan ni...jeng2 jeng....sedang mencari gak jejaka bunian..T-T

Pemalu giler guide belakang aku ni..tapi banyak plak tanya..nak isap rokok pun siap minta izin aku..bagus..jejaka idaman!! hehehe..

Apa lagi sampai je kat air terjun..mandi lah..perghhh segar siot..rasa tenang..dan enjoy..!!! takut jejaka bunian nak dekat..

Si lydia ni tak habis2 nak gomol dan kacau aku..pehhggghh dah macam aksi nak kena rogol nyah....

So naughty si lydia ni..siapa yang rasa nak kenal gan minah ni bg tau je aku..nak je kulelong minah ni!!

sesempatnyer nak berposing..lepak jap, didalam kesejukkan..

Pilihan ku...

Lihatlah wajah ku sebelum dan selepas masuk ke air terjun..pimple pun kuar, nak sangat riadah yang adventure..amik kau!!

selepas 45 minit masa untuk beredar...lepak2 jap gan guide!!

Ready nak pulang kepangkal jalan..* tertiba lak * tapi kalo kau orang tgk background belakang tu berbeza kan? mana satu arah ke alam bunian ye?
teka lah..

Sampai dah..alhamdulilah..

Ini lah tempatnyer..mula2 sampai je ada welcome drinks..tq Mr.Mas..ada air sirap dan karipap lagi..tapi katanyer orang bunian yang buat..member aku cuak nak makan..heheheh..tapi aku bedal je..sedap siot..dah lah sejuk tambah kelaparan plak!!! T-T

Tandas ni lelaki atau perempuan boleh je masuk..coz tanda gambar kat luar tandas tu sama je..dalam pun sama! confused!!

Bagus services kat sini coz disediakan tandas..malah bersih tandas nyer..

Ok lah..dah nak balik dah..so ini je yang sempat saya snap..kalau sesiapa yang nak pi tu amik lah number ni..012-377 5005 or 019-340 7895 iaitu En.Mas atau Ms Meliza..yang pasti enjoy beb dan amatlah scary sikit, siapa yang suka adventures cam i, * ce wah * lets try and do it!!!!


Pengalaman yang tak kan kulupa setelah 24 tahun baru kali ini kaki ku kena pacat ( leech ) gara-gara ATV programme, so bad..nak nangis tapi malu..
T-T so, aku just siramkan dengan air garam..lagi elok dengan air tembakau, kata bapak ku..apa pun aku tak serik...nasib kena dikaki kalo ditempat yang tersembunyi?? oh..jauhkan nyahhhh...yang pasti enjoy..cubalah sendiri
 * nada manja fasha sandha promote Garnier *

1 comment:

miss AA said...

kalolah lintah tu kene kt jubur kau..abes abes..hahaha