Tuesday, July 12, 2011

- Film Bini2 ku Gangster on 22 Sept -



Hollala again...just nak share to uolls my bos and friend for business si boy iman ni now sudah come back dengan film lawak yang ditunggu-tunggu oleh kita-kita yang suka bergelak ketawa ni, lagak from the triller for this movie seperti menunjukkan perempuan kasar yang gangster habis dengan laki sendiri, yang maybe laki sendiri pun tak boleh blah, terpaksa kawin lagi, dan tak sangka juga bini kedua pun gangster jugak..so, jadilah bini-biniku gangster..hahahah

Tapi aku paling suka ayat trademark tapi macam agak kureng ajar pun ada gak, hahah
" LU LANGSI, WA KAHWIN LAGI "


P/S: Pada suami-suami diluar sana, kalau dapat bini gangster macam ni apo nak buek yo? hahah..so, saksikanlah BINI-BINIKU GANGSTER on 22.Sept.2011 dipawagam yang berdekatan dengan anda.!!

To all pls wait for my next entry about my new business product after koyok iman detox ya? now still sedang mencuba produk yang diberikan oleh boy iman ni, sedang testing until 7 days, any enquiry about iman detox product and coming soon a new collagen product with Dato Sarimah will uolls grab it, anything pls BUZZ me or send e-mail to me at nourynor86@hotmail.co.uk, jangan malu dan jangan segan, ko orang malu aku lagi segan..;D

BENDA BAIK HARUS DIKONGSI BERSAMA, BUKAN DIKONGSI MENGUMPAT SESAMA...;D

2 comments:

ZWAN SABRI said...

Alaaaaaaa, lambat lagila 22 September.. tapi da macam x sabr nk tengok da nii.. cane ni? HUHU

MySuaraBlog: Tabik Springlah Sama Pakcik!

NUR HIDAYAH said...

ZWAN : Hahahahaa...cter ni mmg lawak...lagi2 ada sam tur..oloh2..gitue..hahaha